Trafikhálózat

  • Egyazon koncesszióbirtokos által üzemeltetett több trafik esetén a trafikok lokális HC-Trafik rendszerei működésének vezérlési, valamint a telephelyek elszámoltatási feladatainak ellátásához rendelkezésre áll az eProffIT szoftver cégközponti (Head Office - HO) változata.
  • Az eProffIT HO szoftverrel több vállalkozás trafikjainak az irányítása és elszámoltatása is megoldott (pl. egyazon tulajdonos 3 vállalkozása üzemeltet összesen 10 trafikot).  
  • Központilag történik a törzsadatok karbantartása, az árazás, és az akciók beállítása. Ilyen esetben ezek a funkciók a telephelyi rendszerekben le vannak tiltva. Egyetlen adatbevitel eredményeként az összes telephely azonos adatokkal dolgozik, melyek a rögzítésüket követően perceken belül, emberi beavatkozás nélkül kerülnek át a trafikok helyi adatbázisaiba. 
  • Igény esetén áreltérítés, vagyis trafik-specifikus árazás lehetősége (a nem dohány termékek esetében).
  • A telephelyeken keletkező forgalmi adatok perceken belül megjelennek a cégközpontban, így elemi szintű kontroll valósítható meg – azonnal, helyszíni kiszállás nélkül. 
  • A központi készletgazdálkodás optimalizálásához a vállalkozás egésze vonatkozásában rendelkezésre állnak a percre kész készlet adatok.
  • A központ és a telephelyek között az adatok áramlása teljesen automatikus, emberi beavatkozásra nincs szükség, és nincs is lehetőség. Az üzemeltetéséhez az összes telephelyen átlagos sávszélességgel, stabilan (szakadozás-mentesen) működő Internet kapcsolatra és fix IP címre, valamint a központban ún. „fizetős” adatbázis-kezelőre van szükség. 

Tovább az általános funkciókhoz.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább