eProffIT

Az eProffIT Üzleti Megoldás a kereskedelmi vállalkozások üzleti folyamatait hatékonyan támogató informatikai eszköz. A legkisebb butiktól a sok telephelyes üzlethálózatokig a felhasználók széles körének igényeit kielégíti. Igazi XXI. századi, webes technológiára épülő, SQL szabványú adatbázis-kezelőt használó rendszer, amelynek szolgáltatásai – megfelelő jogosultság birtokában – a világ bármely részéről, egy böngészőből elérhetőek.

A rendszer skálázhatóságának köszönhetően biztosított a legkülönbözőbb üzletméretekben történő költséghatékony üzemeltetése. A kis butiktól kezdve a több száz négyzetméteres eladóterű (akár több tíz számlázó vagy pénztárgépes munkaállomás) üzleteken át az akár több tucat telephellyel rendelkező hálózatokig mindenki megtalálja nálunk a számára optimális megoldást.

Vállalkozásunk 1990 óta fejleszt szoftvereket a kereskedelmi tevékenység támogatásához. Az eProffIT szoftver – melyet 2005 óta forgalmazunk – funkcionalitása a több mint két évtized alatt megszerzett tapasztalatot tükrözi. A legkülönbözőbb profilok speciális igényeit is kiszolgálja, mint például: könyv, alkatrész, ruházat, élelmiszer, barkács, fotó, háztartási cikk, autógumi, stb.

Technológiáját tekintve egy háromrétegű alkalmazásról van szó, amelynek alkotói: SQL szabványú adatbázis-kezelő, saját fejlesztésű web alkalmazás szerver, ultra vékony kliens (böngésző). Megfelelő jogosultság birtokában a világ bármely, Internet kapcsolattal rendelkező pontjáról el lehet érni a rendszer által kezelt adatokat. Az adatbázis-kezelő és a web alkalmazás szerver üzemeltethető saját eszközparkon, vagy az összes kapcsolódó feltételt biztosító szolgáltatónál.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább