Standard funkciók

 

Az eProffIT szoftver ún. standard funkció támogatják azokat a felhasználói igényeket, amelyek a legáltalánosabbak. A piacon elérhető készletkezelő szoftverek többsége tartalmaz ilyen, vagy hasonló nevű funkciókat. Természetesen ezen funkciók tényleges működésében óriási különbség lehet az egyes szoftverek tudásszintje között. Meggyőződésünk, hogy az eProffIT szoftver ezeken a területeken is jóval az átlag fölött teljesít. Köszönhető mindez a rendkívül sokrétű paraméterezhetőségnek, amely a vállalkozásunk több mint két évtizedes, kereskedelmi szoftverek fejlesztésében szerzett tapasztalatát tükrözi.
Az eProffIT szoftver működését meghatározó paraméterek két nagy csoportja:
-          Alapbeállítások. A szoftver alapvető működését meghatározó, globális szereppel bíró paramétereket gyűjtöttük össze egy nagy csokorba. Ezen paraméterek számossága ezres nagyságrendű, és a szoftver fejlődésével együtt folyamatosan nő. Az üzleti logika vezérlésének olyan szegmenseiről van szó, mint például de nem kizárólagosan: Bizonylat típusok, mozgásnemek, bizományos készletkezelés, tulajdonságok, árak kezelése, törzsvásárlói kártya, kerekítési szabályok, stb. Ezen paraméterek működésének megértéséhez mélyebb informatikai ismeretek szükségeltetnek, ezért ezek működését a honlap keretei között nem tárgyaljuk.
-          Vezérlő paraméterek. A szoftver működésének finomhangolása végezhető el ezeknek a paramétereknek a segítségével. Olyan kategóriákról van szó, mint például: Törzsadatok, Tulajdonság-rendszer, Kedvezmény-rendszer, Jogosultságok, Bizonylatok és mozgásnemek, Készlettípusok, Ártípusok, Automatikus feldolgozások, Adatkapcsolati interfészek. Ezek nagyobb részének szerepét, illetve globális működését a szoftver standard és extra funkcionalitását bemutató menüpontokban ismertetjük.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább