Pénzügy

 

Kisebb vállalkozások esetében gyakori, hogy a könyvelésüket egy arra szakosodott iroda végzi. A helyzetből adódóan kisebb-nagyobb késedelem, csúszás van a napi gazdasági események, és a könyvelőiroda által szolgáltatott adatok között. Általánosan megállapítható, hogy amennyiben a kereskedelmi vállalkozás vezetése csak a könyvelési adatokra próbál támaszkodni, akkor nem rendelkezik a napi operatív döntések meghozatalához szükséges összes információval. Akár jelentős finanszírozási, illetve cash-flow problémák is származhatnak abból, ha az átutalásra fizető vevők tartozásairól nem állnak rendelkezésre naprakész információk.
Az ilyen vállalkozások részére nyújt hatékony segítséget az eProffIT szoftver pénzügyi modulja, amely az áruforgalomhoz kapcsolódó számlaforgalmon kívül alkalmas az egyéb (pl. rezsi, telefon, stb.) számlák nyilvántartására is. A modul főbb funkciói:
-                 A vevői tartozások, és a szállítói követelések nyilvántartása: partner folyószámlák vezetése Forintban és devizában is.
-                 Az áruforgalomhoz nem kapcsolódó költségszámlák kezelése vevői és szállítói oldalon is.
-                 Banki kivonatok adatainak rögzítése, számlalikvidáció. Egyazon számlához tetszőleges számú banki tranzakció kapcsolható.
-                 Folyószámla egyeztető levél generálása a felhasználó által meghatározott szövegsablonok alkalmazásával.
-                 Fizetési felszólítás generálása a felhasználó által meghatározott szövegsablonok alkalmazásával.
-                 Késedelmi kamat számítása, és erről szóló levél generálása a felhasználó által meghatározott szövegsablonok alkalmazásával.
-                 Több bankszámla kezelése.
-                 A kintlévőségek és a tartozások kimutatása több nézetben, többféle részletezettségben.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább