Gyógyszertári marketing X.

Dr. Lantos Zoltán (GYEMSZI) A „Gyógyszeripar tegnap ma holnap - Milyen vevőkre kell felkészülnünk” című 2014. őszi előadásában az egészségügyi ellátó rendszer bonyolultságát és összefüggéseit elemzi: 
 
Az előadó szerint a mai egészségügyi ellátás komplexe rendszer szoros együttműködést kíván a következő szereplők között: politikusok, ápolók, legfontosabb véleményformálók, gyógyszerészek, kormányzati szervek, betegjogi-betegérdekvédelmi csoportok, betegek, gondozók, újságírók, egészségügyi ellátók, valamint az értékesítéssel foglalkozók között. Ez a jövő útja a lenti ábra alapján, amelynek címe: az új egészségügyi ellátó rendszer fogyasztói-vásárlói képe. 

Az előadó szerint a jövőben nagyon fontos cél  a szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben és a  területi együttműködések kialakítása.

Előtérbe kerülhet az innovatív, telemedicinális eszközökkel támogatott járóbeteg kardiológiai rehabilitációs menedzsment programrendszer kialakítása.

 

Az szolgáltatások, az árak és kapcsolatok összefüggésével foglalkozik a tanulmány következő diagramja:

Forrás:  Dr. Lantos Zoltán­: „Gyógyszeripar tegnap ma holnap”  című előadása, amely az Inspiráció a jövőhöz” témájú 2014. szeptember 25-i Kreatív Gyógykommunikáció elnevezésű konferencián hangzott el.

Google+

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább