Impresszum

IMPRESSZUM

NAPRAKÉSZ GYÓGYSZERÉSZ KISOKOS elektronikus hírlevél

 

Cégnév: HC Pointer Kft.

Cím: 7634 Pécs, Ürögi fasor 2/a.

Kontakt-adatok, megrendelés:

Telefon: 72/504-054

E-mail: info@pointer.hu

Képviseli: Torzsa Tibor, ügyvezető

Kiadásért felelős: HC Pointer Kft.

E weboldal szakmai tartalmáért felelős Szerkesztő: dr. Balogh Zsolt ügyvéd

Székhely: 2500 Esztergom, Simor János u. 1.

E-mail: dr.baloghzsolt@gmail.com

A tartalomhoz történő hozzáférés és annak felhasználása a felhasználó saját felelősségére és kockázatára történik.

Az oldal Kiadója és Szerkesztője a lehető legnagyobb gondossággal járt el az oldalakon találhatók információk tekintetében. A HC Pointer Kft., mint Kiadó pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal, továbbá nem tekinthető felelősnek és nem vállal garanciát az oldalakon található szakmai információk eredetéért, mivel az Előfizetői szerződésben vállalt szolgáltatások teljesítése során külső Szerkesztőt - közreműködőt - vesz igénybe.

A szolgáltatás keretén belül a Kiadó által elérhetővé tett tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, a tartalom (ideértve a szolgáltatás üzemeltetése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért és az ezek hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért – a Szerkesztő által közzétett nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – a Kiadó semmilyen felelősséget nem vállal.

Amennyiben harmadik féltől származó tartalmat használunk fel, ezt minden esetben jelezzük. Amennyiben Önnek bármilyen, nálunk szereplő tartalommal vagy képpel kapcsolatban szerzői jogi igényei vannak, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@pointer.hu címen és mi azonnal megteszünk mindent az Ön esetlegesen sérült jogainak megvédéséért. Ugyanakkor az ilyen jellegű felelősségvállalás csakis a konkrét jogsértés tudomásunkra jutásának időpontjától lehetséges.

Google+

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább