Gyógyszergazdálkodási szoftverek
 
MEDIVUS®

A közforgalmú gyógyszertárak speciális igényit figyelembe véve fejlesztettük ki a Medivus programcsomagot, amely egymással kapcsolatban álló PC-ken is futtatható, segíti az officinai értékesítést, a mindenkor érvényes gyógyszerár támogatási rendszer szerint dolgozik, teljes készletvezetést tesz lehetővé. A vények és a gyógyszerek azonosítása vonalkódok alapján. A rendszer APEH és OEP engedélyes. 1988 óta közel 500 rendszert telepítettünk az ország területén.

PHARMAGIC®

A Pharmagic gyógyszerinformációs program egy komplett gazdálkodási rendszerrel integrált klinikai alkalmazás, amelynek fejlesztése és első telepítése a Pécsi Orvostudományi Egyetem megrendelésére történt.

A program a kórházi gyógyszertár összes munkafolyamatát átfogja, több raktáras és többszintű készletgazdálkodást tesz lehetővé.

Alkalmas a gyógyszerek beszerzésének, és az osztályok, betegek gyógyszer felhasználásának nyomon követésére, a tenderárak dokumentálására, valamint hatékony és költségérzékeny készlet- és keretgazdálkodás megvalósítására. A Pharmagic támogatja a fekvőbeteg ellátó intézményekben a gyógyszerellátás teljes folyamatának dokumentálását, ellenőrzését, mely a gyógyszer beszerzésétől a betegeknek való kiadásáig terjed.

Minden jog fenntartva! - 2006 - © HC Pointer Kft.