Minőségpolitika 
 
A hazai partnereink számára olyan magas színvonalú, integrált informatikai rendszereket kívánunk nyújtani, amelyek kielégítik a vevőink igényeit, emelik a vállalkozási tevékenységük színvonalát és hosszútávon hatékonyan támogatják a partnerek gazdálkodását.

Célunk, hogy programválasztékunk folyamatos fejlesztésével és szakértői támogatásunkkal vevőink stratégiai helyzetét erősítsük, úgy, hogy mindemellett működésünk gazdaságos legyen, az elért eredményeink magabiztosságot tükrözzenek, valamint bizalmat keltsenek a vevőkben és a társaságunk munkatársaiban.

Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, azok folyamatos fejlesztését és vevőink megelégedettségét.

Társaságunk vezetősége elkötelezett a minőségügyi célok megvalósításában, céljaink elérése érdekében minden szinten támogatjuk és megköveteljük munkatársaink folyamatos képzését és önképzését. Elvárjuk, hogy minden alkalmazottunk személyes tudásával és felelőségével járuljon hozzá sikereinkhez.
Minden jog fenntartva! - 2006 - © HC Pointer Kft.